Här blir du en del i ett härligt gäng med bra gemenskap och arbetsglädje

Vi är i tillväxt och söker nya medarbetare som kan komplettera gruppen både professionellt och socialt. Vår arbetsplats präglas av entreprenörskap, framåtanda och vi utvecklar människor. Vi satsar på våra nya medarbetare, ser till att de har rätt förutsättningar och bygger vidare på deras tekniska kompetens så att de kan göra skillnad ute hos kunden.

Din vardag hos oss kommer alltid att vara varierande och inspirerade, vi är mycket ute hos kunderna och arbetar både självständigt och i team. När vi möts på kontoret utbyter vi erfarenheter, träffas och gör kul saker tillsammans.

Labkontroll AB är det självklara valet när det gäller skyddsventilation. Vi har lång erfarenhet av miljöer med särskilda och höga krav, såsom laboratorier, renrum och operationssalar.

Vi hoppas att du skall trivas hos oss!

Lediga jobb

Vi söker ständigt nya medarbetare så är du intresserad av att jobba hos oss, skicka gärna in en spontanansökan.

Robert Jorfors

E-post: robert.jorfors@labkontroll.se
Telefon: 0704-47 88 42

Jag ser ljust på framtiden då vi arbetar i en nisch med stora behov, det krävs mycket för att nå målen inom patientsäkerhet, arbetsmiljö och energibesparingar. Vi arbetar nära våra kunder, utbildar och fungerar som rådgivare. Den rollen ger oss en fördel, då vi förstår våra kunder och deras behov och kan hjälpa dem på rätt sätt med vår kunskap.

Vi har ett stort engagemang i tekniken och samarbetar med våra leverantörer, andra företag och utbildar oss själva för att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det utmanar vår personal på ett positivt sätt, den personliga utvecklingen är viktig och här kan vi erbjuda en självdrivande roll där du blir expert på tekniken och utförandet i våra kunders miljö.

För mig är det också viktigt att balansera kraven mot att vi erbjuder en trygg och stabil arbetsplats, där vi i ledningen bryr oss om personalen. Att ha tillit till varandra är jätteviktigt! Jag vill ge våra anställda möjligheter att växa med sina uppgifter, anta nya utmaningar och ta ett större ansvar. Vi letar alltid efter rätt människor även om du inte är från branschen.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Tveka inte att ta kontakt!

– Robert Jorfors

Emil Andersson

Jag började på Labkontroll 2011 och tycker att vi har ett gott företagsklimat och bra kontakt oss kollegor emellan. Alla ställer upp om någon behöver hjälp och vi arbetar både i grupp och enskilt. Jag gillar ledarskapet då det läggs mycket ansvar på individen men med tydliga mål och du får stöd vid behov. Det gör att man växer i sin yrkesroll och känner en delaktighet i verksamheten.

Man får frihet och ansvarar för sin egen tid och planering. Vi som arbetar här tycker det är väldigt roligt på jobbet och därför är vi duktiga på det vi gör. Vi har ett stort servicetänkande och fokuserar alltid på att kunden skall få en så bra tjänst eller produkt som möjligt.

Jag upplever att mina utvecklingsmöjligheter är mycket stora. Både inom de segment vi arbetar med idag men även att företaget och ledningen är öppna för nya ”marknader” om affärsidén är god. Vi håller oss uppdaterade på nya produkter inom det segmentet vi arbetar med, ser till att följa med i gällande lagar, förordningar och standarder för att alltid veta vad som gäller för de miljöer vi arbetar i.

Välkommen att bli min kollega!

– Emil Andersson

Vi erbjuder

TREVLIGA KOLLEGOR

Du blir en del av ett litet, härligt team som består av trevliga kollegor med en bra gemenskap.

UTVECKLING

Vi erbjuder möjlighet till egen utveckling både inom teknik och projektledning. Du kommer att få både intern och extern utbildning för att kunna utföra arbetet professionellt även en certifiering i renrumsteknik är möjlig.

ATMOSFÄR

Du får ett fritt arbete med stora möjligheter till utveckling. Vi utbyter erfarenheter, kunskap och stöttar varandra i arbetet. Vi vill att du skall känna dig inkluderad i företagets alla frågor. Ibland förtjänar vi ett avbrott från arbetet, då hittar vi på något kul tillsammans.

ERSÄTTNING

Förutom allt det där som egentligen är viktigare erbjuder vi såklart en bra och marknadsmässig lön, pension, försäkringar, friskvård, hälsokontroller, olika valmöjligheter kring bil, arbetskläder och alla arbetsredskap du behöver för att kunna utföra ditt jobb på ett professionellt sätt.

Våra projekt

Är du nyfiken på vad vi jobbar med? Klicka här för att läsa mer om våra projekt!
Operationssal
Skyddsventilation
Ventilation
Labkontroll